(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Allah'ın emri üçmüş:)) Duygularınıza öyle bir sahip çıkmışsınız ki; inanınn hayran kaldım.Çok güzel bir yorum yapmışsınız.Şiirden çok daha etkileyici olduğunu itiraf etmek zorundayım.O kocaman ve temiz yüreğinize sağlık.
Ama olmaz ki; Haksızlık yapmışsınız.Şiirleriniz arasında ayrımcılık yapmak size yakışıyor mu?Hiç Yakıştıramadım hiç. Ayrıca bu şiirin yorumsuz kalmasınıda hiç yakıştıramadım. Sizi hem anlarım hem teselli veririm.İnsanlık daha ölmedi.Can çekişiyor.Can çıkmadan huy çıkmayacağına göre... Ben sizin yerinizde olsam yorumunuzu etkili yorum seçerdim.Şiir kadar oda etkileyici çünkü.
sana kimse yorum yazmasada üzülme eyyy duygu selimin kağıda kopyalanmış hali. senin giibi yüzlerce çocuğum var ama sen benim bir tanemsin. ben seni nihavent makamının en güzel nameleriyle süsleyip duygu yüklü gönüllere gelin etmişim. ve seni üzerinde kara bulutlar dönen etrafında kahpeliklerin yağız bir cirit atı gibi depiştiği etrafı dört bir yanı ihanet ,ve namertlik cehennemiyle sarılmış ve yaslanacak ,tutunacak en küçük umudu olmayan fakat bütün bunlara rağmen onuruyla,şahsiyetiyle başı dik ve yüreğine isli bir bacadan kaçarak bahar mevsimi geldiğinde ahırdan çıkan bızalar gibi hoyrat bir kurum parçası dahi düşürmemiş insanlar anlar seni. ve seni sulu köyde susuz ölenler anlar. onun için sakın ha sakın üzülme ,kırılma. ben seni ne mühendisler,ne mimarlar istedide vermedim. duygum benim,iki gözüm
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.