Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ÜLKÜ MAVİ MELEK SARIOĞLU
ÜLKÜ MAVİ MELEK SARIOĞLU

AH ! ŞARKI SÖZÜM GÜFTEM

Yorum

AH ! ŞARKI SÖZÜM GÜFTEM

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1227

Okunma

AH ! ŞARKI SÖZÜM GÜFTEM

AH ! ŞARKI SÖZÜM GÜFTEM

Yari mazimde çok sevdim,
Kalbim ellerimde geldim,
Gecelerce oydu tek derdim,
Haddinden çok kıymet verdim

Ah kalbim yanıyor!
Eller mutlu sanıyor,
Gönül yaram kanıyor,
Ah sabır taşım çatlıyor!

Ah kalbim ağrıyor!
Yarab gözlerim ağlıyor,
Gönül yaralı karalar bağlıyor,
Ah yüreğim acı dayanmıyor!

Gülme sende sevgili!
Sende yan sana yandığım gibi!
Gülme sende sevgili!
Ahım bulur yakar seni!

Ülkü Sarıoğlu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ah ! şarkı sözüm güftem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah ! şarkı sözüm güftem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AH ! ŞARKI SÖZÜM GÜFTEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL