Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
exani
exani

Benden Söylemesi

Yorum

Benden Söylemesi

( 3 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1190

Okunma

Benden Söylemesi

Dualarım bu millete
Şifa olsun her illete
Düşmeyelim zillete
Benden selam olsun size

Kökümüz bin yıllar öte
Su bırakmayın bu süte
Barış bülbülleri öte
Vatan yeter hepimize

İnsan olmak büyük değer
Ona hizmet sevap meğer
Kurtuluş istiyorsan eğer
Selam sevgi yeter bize
e.kaya

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Benden söylemesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benden söylemesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Benden Söylemesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SEVDAMDENIZ
SEVDAMDENIZ, @sevdamdeniz
26.8.2013 02:47:37
5 puan verdi

İnsan olmak büyük değer
Ona hizmet sevap meğer
Kurtuluş istiyorsan eğer
Selam sevgi yeter bize


Ne mutlu insanim diyene, önce yardim adina kosarlar, sonradan faydalardan cikar saglarlar,,
Ne mutlu insan kala...
yureginize saglik, kaleminiz daim olsun,
saygilar....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL