Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
edebiyatciCASH
edebiyatciCASH

İHTİRAS

Yorum

İHTİRAS

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1103

Okunma

İHTİRAS


Bir ihtiras ısırığıydı
........................elmadan aldıgım tad
Seni ölesiye işteyişimdi
........................ günahına bakmadan
Yanmaktı
.............kor alev tadında,
Gecenin içinde
............... bir ısırık daha o elmadan
Ademin arzusu
................ Havva’nın ihtirasıydı
Sana olan sevdam ise
Benim o elmadan tadışımın öyküsü...........



....................Ç........................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İhtiras Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İhtiras şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İHTİRAS şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bi
bilgekağan, @bilgekagan35
26.12.2007 18:26:02
Benim o elmadan tadışımın öyküsü...

güzel bir son güzel şiir tebrikler
ihsan45
ihsan45, @ihsan45
26.12.2007 18:07:28
Hocam mükemmeldi tebrik ederim
havvayıda ademide sizide
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL