Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İLK VE SON
İLK VE SON

AŞKIMI HİÇE SAYIP

Yorum

AŞKIMI HİÇE SAYIP

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

920

Okunma

AŞKIMI HİÇE SAYIP

SENİ SEVMEDİM DEYİP, YALAN SÖZLER SÖYLEME
NE MUTSUZLUK YAŞADIN, MUTLU GÜNLERE AYIP ?
YARALI YÜREĞİMİ, GEL PERİŞAN EYLEME
BAHANELER UYDURMA, AŞKIMI HİÇE SAYIP

GEÇİCİ BİR DUYGUDUR, TUTKUDUR HEVESTEKİ
SENİ SEVEN BU GÖNLÜM, MAHKÛM MU KAFESTEKİ ?
FARZET BU SON İSTEĞİM, AŞKIM, SON NEFESTEKİ
BAHANELER UYDURMA, SEN BENİ HİÇE SAYIP

NE OLURSUN BAĞLAMA, SEVDAMI YALANLARA
ELİM BİR AZAP VARDIR, HİCRANA SALANLARA
ALLAHIM YARDIM EYLE, ÇARESİZ KALANLARA
BAHANELER UYDURMA, SEVGİMİ HİÇE SAYIP

KİRLETTİĞİN GERÇEKLER, ZAMAN İLE AKLANIR
ANLADIM MUTLU OLMAK, SEVENE YASAKLANIR
NEDEN HEP ÇOK SEVENLER, SIRTINDAN BIÇAKLANIR ?
BAHANELER UYDURMA, AŞKIMI HİÇE SAYIP

...İLK VE SON..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşkımı hiçe sayıp Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkımı hiçe sayıp şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIMI HİÇE SAYIP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL