Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Gülgün Solmaz ( Gülgün45
Gülgün Solmaz ( Gülgün45

İntizar

Yorum

İntizar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1453

Okunma

İntizar

İntizar

Bir gün gelecek sende özleyeceksin
Tıpkı benim seni özlediğim gibi
Yüreğin öyle yanıp kavrulacak ki
Benim yüreğimin kavrulduğu gibi

Aşk acısıyla yanıp tükeneceksin
Aşk ateşiyle kor olup biteceksin
Ömrün boyunca sen hiç gülmeyeceksin
Ahımı aldın bunu bilmeyeceksin.

04.01
01.08.2011
Gülgün Solmaz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İntizar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İntizar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İntizar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL