Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Mani - 3

Yorum

Mani - 3

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1211

Okunma

Mani - 3

Mani - 3

asabi oğlan deli
hayra gitmez eli
gönlü boş kalbi taş
sanki harman yeri
-
gülde de var koku
halı kilim doku
sevgilin mektup yazmış
aç satır satır oku
-
yokluk la varlık
birisi getirir ayrılık
genci ihtiyarı
tadar yaşar sevdalık
-
ununu ele
inanma ele
yarın böğün
döneceksin köyüne
-
yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mani - 3 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mani - 3 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mani - 3 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL