Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
candan emirsoy
candan emirsoy

buraya kadar dedim

Yorum

buraya kadar dedim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1017

Okunma

buraya kadar dedim

buraya kadar dedim


rab dedim artık dayanamam
sabrımın son demine geldim
sevda dedikleri nerede hani
yitikmiş sevdalar kayboldu gitti

açtım ellerimi semaya dün gece
yalvardım rabba al beni yanına
ne kadar ağladımsa kar etmedi
ecelim gelmemiş çilem bitmedi

buraya kadar dedim noktayı koydum
kalbimin üstüne mühürü vurdum
kimse girmesin istedim attım anahtarı
büyük konuşmuşum nereye kadar

sensizlik bitirdi beni,dayanamadım
körkütük aşıktım,uyanamadım
kader vurdu tokatını ağlayamadım
buraya kadar dedim diz çöktüm

dün gece hep seni düşündüm ağladım
değmezmiş gözyaşlarıma elimin tersiyle sildim
gökyüzüne bakarken yıldızlar kadar erişilmezdin
buraya kadar dedim dürdüm aşk defterimin sayfalarına


candan emirsoy
01.Ağustos.2013
perşembe
11.54
izmir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Buraya kadar dedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Buraya kadar dedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
buraya kadar dedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL