iki arkadaş arasında geçen,duyduğumda benimde çok güldüğüm konuşma...
Yaklaş bakayım sen benim yanıma
Yaklaş, korkma
Vallahi sana öküz demeyeceğim
Üzerinde
"Kral Öküz" azılı madalyonu
Boynuna takıp
Kibarca seni ödüllendireceğim
Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Değerli kardeşim yine döktürmüşsün.öküz demişsin ama burada öküze kakaret olur.İnsansılar desen daha güzel olurdu.Öküz hiç olmazsa.o ha deyince duruyor.Bayılıyorum senin bu tip şiirlerine kardeşim.
Bu dünyadan başka bir dünya yok, arama; Senden benden başka düşünen yok, arama! Vaz geç ötelerden, yorma kendini: O var sandığın şey yok mu, o yok arama!
Şu serviyle süsen neden dillere destan? Neden hep onlara benzetilir hür insan? Birinin on dili var, boşboğazlık etmez, Ötekinin yüz eli var el açmaz, ondan!
Uzun zamandır ne swn benim n sayfama konuk oldun ne de ben senin. Neden?
Face book sayfandan da silmişsin.
Neyse..Burası sitem değil eleştiri köşesi
Güzel bir taşlama olmuş. Bence kimseye aldırma. Argo margo değil bu şiir. Somut bir kişiye direkt olarak '' öküz'' demediğin için kimsenin davacı olacağını da sanmam. O bakımdan aynen devam et derim.
Selam ve saygılarımla.
Not: Eskiden '' Selam ve sevgilerimle'' yazardım. Sevgi bitmiş görüyorum ki..Saygı bitmesin hiç olmazsa.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.