Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kosarli 47
kosarli 47

ANLASANA

Yorum

ANLASANA

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1424

Okunma

ANLASANA

ANLASANA

Hani topraklar kurur ya,
Hani yağmur yağmaz ya,
Hani çiçekler açmaz ya,
Öyle Muhtacım anlasana.

Ben çöllerde mecnun
Sen çok özlenen Leyla,
Senin özlemim var ya,
Yazılmaz işte anlasana…

kosarli47/mehmet emin dağ
28/07/2013


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Anlasana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlasana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLASANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Halil Araplarlı
Halil Araplarlı, @halilaraplarli
29.7.2013 01:55:39
çok hoş bir eserdi tabiki anlayana tebrikler sevgiler
srvt
srvt, @srvt
28.7.2013 17:31:25
Senin özlemim var ya,
Yazılmaz işte anlasana…

Evet özlemleri yazmak kolay değildir.

Yüreğinize sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL