Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Hu Hu Diyen Diller

Yorum

Hu Hu Diyen Diller

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

899

Okunma

Hu Hu Diyen Diller

Hu Hu Diyen Diller

sevda pınarın da çağlayan sular
etrafına toplanmış ağlayan kullar
ayrılığa çıkmış bütün kapanmış yollar
semaya açılmış eller hu hu diyen diller

sevda pınarın da aşk aşk dilediler
kırk gün kırk gece yiyip içmediler
kıbleye dönmüşler nur yüzlerini
semaya açılmış kollar hu hu diyen diller

sevda pınarın da yatıp kalktılar
bir tarafa bırakıldı korkular
bir tek sevdikleri yoktular
semaya açılmış kırık kanatlar hu hu diyen diller

sevda pınarında buldular derman
satır satır yazdılar ferman
tek yürek oldular kurdular divan
semaya açılmış kalpler " hu hu diyen diller "

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hu hu diyen diller Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hu hu diyen diller şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hu Hu Diyen Diller şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL