Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
İbrahim Taşdemir
İbrahim Taşdemir

Gözlük

Yorum

Gözlük

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1691

Okunma

Gözlük

Gözlüğünü tut at, çıksın aradan
Gözlerim gözüne hasret kalacak
Güzel bakman için vermiş Yaradan
Bakmazsan sende bir ahım kalacak

 
Parlayan bir yıldız gibi akışı
Kalplere ok gibi saplar bakışı
Sessiz sedasızdır yürek yakışı
Beni sevdalara saldı salacak

Sanki bir uçurum görünmez dibi
Ufku sonsuzlukta deryalar gibi
Sonunda olacak ömrüm sebebi
Beni girdabına aldı alacak

 
El aleme bakma kimse yanmasın
Başkasının ahı sende kalmasın



Not: TRT şeflerinden Sayın Suat Yıldırım tarafından "nihavent" makamında bestelenmiştir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözlük Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlük şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gözlük şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL