Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
İBRAHİM VEDAT ÇARPAR
İBRAHİM VEDAT ÇARPAR

.......ETME YÂR.....

Yorum

.......ETME YÂR.....

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

914

Okunma

.......ETME YÂR.....

.......ETME YÂR.....

Gül yüzünden beni mahrum etme yâr
Ellerin olup ta ; mazlum etme yâr
İstemem cânı da ,ömrü de sensiz
Bu aşkı maziye mahkûm etme yâr

Sevene canından değerli ödül
Bazen bir çift gözdür,bazen bir kakül
Bu kurşunla öldü binlerce maktûl
Hicranı gönlüme malum etme yâr

Künyemde ne isim ,ne cisim ara
Aşk ki; ta ezelden kalma bir yara
Kimi çöle düşer, kimi ağyâra
Firkati gözünde masum etme yâr

Vuslat yoksa neye yarar can evi
Yaşatır mı ayrılığın alevi
İster budist olsun,ister musevi
Seven hiç bir cânı mâdum etme yâr

Fâilâtün/fâilün

İbrahim vedat çarpar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

.......etme yâr..... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz .......etme yâr..... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
.......ETME YÂR..... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Erhanyurt
Erhanyurt, @erhanyurt
10.7.2013 17:41:22
5 puan verdi
Harika bir şiirdi.
Etkili dizelerinizi kutluyorum, zevkle okunan bir şiirdi.
Saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL