Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
KURULTAY
KURULTAY

SAKLI GİZLERİM!

Yorum

SAKLI GİZLERİM!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1188

Okunma

SAKLI GİZLERİM!


Bulutlarda saklı gizlerim
Şimşekler o yüzden öfkeli
Güneşle batar ümitlerim
Gece; seni bana getirmeli


Ay rengi yüzüne vuranda
Eser yel senden bana doğru
Saçlarında bahar açanda
Bir kalp seslenir sana doğru.


Gözlerde o mağrur uykular
Kalbim her an sana aşiyan
Geceye mağdurdur duygular
Sensiz ben, heceler perişan.


Bulutlarda saklı gizlerim
Şimşekler o yüzden öfkeli
Güneşle batar ümitlerim
Gece; seni bana getirmeli

.............

K.Kurultay

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Saklı gizlerim! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saklı gizlerim! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAKLI GİZLERİM! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL