Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
SongülL Büyükpınar
SongülL Büyükpınar

Oda yeter be sevgilim

Yorum

Oda yeter be sevgilim

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

671

Okunma

Oda yeter be sevgilim

Her şey başladığı yerde bitermiş güya,

Ne bekliyorsun yeniden kalbime gir o zaman,

Ruhum varlığımı terk ediyor,

Gözlerin gözlerimden ayrılınca,

Söz geçiremedim işte yüreğne,

Birtek seni bitiremedim içimde,

Sensiz geçirdiğim günlerin acısı,

Çok ağır be sevgilim..

Yokla bir kalbini yetermiki hayalim,

Kızma be yürek atışım,

Tamam ben şimdi susuyorum,

Yüreğini alda gel bir bana,

Sana söyleyeceklerim var hala,

Hepsini tek tek hafızama kazıdım,

Sonunda öleceğüimi bilsemde hazırım,

Yeterki yüreğin olsun mezarım,

Oda yeter be sevgilim..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Oda yeter be sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oda yeter be sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oda yeter be sevgilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL