Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Necati
Necati

VEFASIZ

Yorum

VEFASIZ

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

781

Okunma

VEFASIZ


Tüm harfleri topladım, harman ettim…

İnci inci dizdim, kitap ettim…

Cümle cümle okudum, biat ettim…

Ömrümü sevdana feda ettim…

Sen ki ey vefasız..!

Bu sevdayı hic uğruna heba ettin…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vefasız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vefasız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VEFASIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nilgün canik
nilgün canik, @nilguncanik
18.10.2008 11:17:05
Vefa artik Istanbul da bir semt adi maalesef...
Etkili Yorum
fazile keleş
fazile keleş, @fazilekeles
23.12.2007 19:07:55
kısa dizeler fakat içinde bir sevda birde ömür var. tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL