Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
kurumahmut
kurumahmut

Tüm insanlık

Yorum

Tüm insanlık

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

911

Okunma

Tüm insanlık

TÜM İNSANLIK

Tüm insanlık hakları,
Vekillere verildi.
Onlara oy verenler.
Teker teker döküldü.

Onları seçenlere.
Toplu ceza verildi.
Seçenler neden suçlu?
Gerekçesi görüldü.

Kalabalık seçmene.
Variyoz indirildi.
Çok soru soranlara.
Ceza yolu göründü.

Vekillerin önüne.
Masraf yolu açıldı.
Hep onların uğruna,
Para yola saçıldı.

18.10.2012.Suat




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tüm insanlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tüm insanlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tüm insanlık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Simray Simay
Simray Simay, @simraysimay
1.7.2013 23:26:55


Simray Simay tarafından 8/23/2013 2:22:45 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL