Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
me
meryem işler

Seni sevmek

Yorum

Seni sevmek

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

660

Okunma

Seni sevmek

Seni sevmek aşkı tanımaktır
Aşkı bulmak cennete yaşamaktır
İyiki varsın ömür yolcum
Seninle el ele yürümek
Her güne yeniden doğmaktır

Bu can seninle bir bütündür
Kalbinin sesi en güzel aşk türküsüdür
Gözlerin gözlerimi alır yıldızlara götürür
Bu nasıl bir aşk bu nasıl bir büyüdür

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni sevmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sevmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni sevmek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
keskinbasak
keskinbasak, @keskinbasak
1.7.2013 19:29:53
bazımız aşkı bulur bazılarımız kaybeder işte .....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL