Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Makfiill
Makfiill

Melankoliğim

Yorum

Melankoliğim

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1488

Okunma

Melankoliğim

Melankoliğim

Sonsuzluğumsun
Beklediğim ama hep
Bendeki ile kaldığın
Bir türlü gelmek bilmediğin
Bu şehrin bu donuk grisi
Binaların tozlu duvarlarında ki gibi gidişin
Feryat-ı figan benim sensizliğim
Derdimsin en büyük
Çaresizliğim
Kalsam mı
Yoksa hiç gitmesem mi diye düşündüğüm
Hiç vazgeçemediğim
Melankoliğim!

Gizem Torun

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Melankoliğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Melankoliğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Melankoliğim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
matrix1971
matrix1971, @matrix1971
28.6.2013 22:03:01
5 puan verdi
Tebrik ederim
Guzel bir anlatim
Duygulu bir siir
Derin bir duygunun ifadesiydi..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL