Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
zz
zzahide

SİL-AT

Yorum

SİL-AT

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

788

Okunma

SİL-AT

SİL-AT

Tek kullanımlık
Gülümseme
Dokunuş
Mırıldanış...
Tüketim üzerine
Ey sağır canlar!
Sevdalar işte.
Tüketilmiş.
Bitmekte kelaynaklar
Define avcısı olmuşuz
Kasa kiralamışız
Bulursak,bulmuşsak
Sonsuz pembe bulutları
Kilitleyeceğiz rüyalarımıza,
Hayal tarlamıza,
Umut ummanlarına...zzs

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sil-at Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sil-at şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİL-AT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
maviege
maviege, @maviege
25.6.2013 22:19:42
çok güzel.
kutlarım arkadaşım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL