Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Şa
Şair Ahmet1

Bana Ne Gerekir Başka

Yorum

Bana Ne Gerekir Başka

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

597

Okunma

Bana Ne Gerekir Başka

benim hiç bir şeyde gözüm yok senden başka
sende sevdaya sende aşka ne gerekir bana başka
her şey sende mevcut her şey sende tamam
her şey sende başka
yeterki sen eyleme beni halde başka
yeterki doyur beni sende seni bende
sevdaya aşka
bana ne gerekir başka senle dalmaktan başka aşka
sende seni yaşamaktan başka
sende yok olup sende olmaktan olmaktan başka
sende seninle dolu sevdanla
sevdanla dolu sevdamla
bütün benliğim varlığımla varlığına
varlığımı adamaktan başka
aa ah dedirtmesen keşke
kendimi adasam ben
seninle sevdanla dolu bu aşka

adasa kölecioğlu kendini
sevdanla dolu bu aşka
ne gerekir ona seninle dolu yüreği
seninle olmaktan başka

Ahmet kölecioğlu 06-02-2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bana ne gerekir başka Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana ne gerekir başka şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bana Ne Gerekir Başka şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Minos
Minos, @minos
13.6.2013 18:28:21
Son dörtlük çok güzel olmuş dost kalem kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL