Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ÜLKÜ MAVİ MELEK SARIOĞLU
ÜLKÜ MAVİ MELEK SARIOĞLU

SULAR PRENSESİM

Yorum

SULAR PRENSESİM

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1158

Okunma

SULAR PRENSESİM

Dualar sevdalar mavilersin tabiatım gökyüzüm okyanus yüreklim Sular Prensesim,
Ellerin ellerim,yüreğin yüreğimdir şifam gülen gören yüreğim güneşim gülüşlerim
Nimetim kıymetlim canım özüm gözyaşların yokeder gülüşün ise vareder beni!
İçim suyum gözbebeğim iki gözüm şair yüreğim,
Zaman yüceltir sevgimi,üzmeyin benim Okyanus yüreklim Sular Prensesimi
Gülümse sonsuzluğa hayata kainata su tabiatında gülüşünde yaşayalım
Üzülme birtanem ayrılıklara,gülümse okyanuslara,gülümse hayata kuşlara martılara !
Rüyalar dualar dünyalar cennetler kadar çok seviyorum seni meleğim güzelim tüm mutluluklara layıksın kıymetlim!
Sular Prensesim cennet yüreklim sen hayat tabiat mavi yeşil beyaz yar aşksın...
Ellerin ellerim,yüreğin yüreğimdir şifam gülen gören yüreğim güneşim gülüşlerim...
Sular Prensesim cennet yüreklim sen hayat tabiat gökkuşağım huzur yar aşksın...

Toprağın Kızı Ülkü Sarıoğlu



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sular prensesim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sular prensesim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SULAR PRENSESİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL