Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ozansevdai
ozansevdai

ANLA BENİ

Yorum

ANLA BENİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

711

Okunma

ANLA BENİ

Nasırlı ellerim yufka yüregim
Gönül insanıyım biliyormusun
Anlatsam anlamaz beni melegim
Benim bu halime gülüyormusun

Göstermedim ele gönül yaramı
Karlı dağlar açtı senle aramı
Bilirim yalnızlık hayat dramı
Bu gün dostluk günü geliyormusun

İnsanlıktan başka sermayem yoktur
Bu başka yara dır bilemez doktor
Derbeder halime gülenler çoktur
Bir kalemde sende siliyormusun

Sarmasın ruhunu isterim keder
Sevdai yalnızlık değilki kader
Çile ile ömür olmasın heder
Arada bir selam salıyormusun
Ozan Sevdai

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anla beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anla beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLA BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL