Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Özgürçınar
Özgürçınar

Serenat

Yorum

Serenat

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1089

Okunma

Serenat



esmer, ne güzel kadın
ah!
rakı şişesinde balık mı olmalı
yoksa gözlerinde kayıp mı.

kalem gibi parmaklar 
sigara tutar.
kalem olup şiir mi yazmalı sana,
yoksa sigara gibi yanmalı mı sana... 

gözlerin yıldızlar kadar parlak
ve gülüşlerin güneş gibi aydınlık.
güneş olup içini mi ısıtmalı senin
yoksa yıldız olup omuzlarına mı yağmalı...


Özgür Çınar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Serenat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Serenat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Serenat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nagihann
Nagihann, @nagihann
24.5.2013 00:43:09
5 puan verdi
çok beğendim.))
Tebrik ederim..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL