Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
al
ali elis

VAR

Yorum

VAR

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

527

Okunma

VAR

VAR

Kız ben cilve ustasıyım
Bak senin ayar işin var
Bekle gece postasıyım
Portatif, seyyar işin var

Divan senin kadı senin
Peki derdin ne di senin
Kölen olsun dadı senin
Hile, göz boyar işin var

Söz ettiğin köhne pınar
Su kurudu kurna yanar
Suna nere kenar kenar
Göle naz koyar işin var

Can değişin kızma gibi
Küsüp ağız bozma gibi
Küpü laçka kazma gibi
Her sapa, uyar işin var

Bazı gamdı bazı keder
Kimi şaddı, kimi heder
Böyle gelir böyle gider
Bir ömre değer işin var

Şerifoğlu nerde murat
Ey direndin bahta inat
Önde kıldan ince sırat
Bir yara dayar işin var

Ali Eliş (ŞERİFOĞLU)

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL