Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Besim İMAMOĞLU
Besim İMAMOĞLU

SENİ ARIYORUM

Yorum

SENİ ARIYORUM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

865

Okunma

SENİ ARIYORUM

SENİ ARIYORUM

Seni düşünüyorum gözlerim kapalı
Arzularımın dolup taştığını seyrediyorum
Aynalar boyunca
Dokunmasın bir yabancının eli
Senin olan tüm güzelliklere
Başkasının olamam ben

Gözlerimden döktüğüm kaçıncı yaş
Sabahladığım kaçıncı gece
Bilmiyorum
Duygularım donuk senden yoksun
Fırtınalar kopuyor içimde
Mahşer günü gibi
Taş üstünde taş kalmamış
Gözlerim kapalı
Ellerim boşluklarda
SENİ ARIYORUM

Besim İMAMOĞLU

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni arıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni arıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ ARIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
10.5.2013 11:50:10
t e b r i k l e r i m l e
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL