Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Murat Kayali
Murat Kayali

Bir Şairin Suskunluğu

Yorum

Bir Şairin Suskunluğu

4

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1519

Okunma

Bir Şairin Suskunluğu

Bir Şairin Suskunluğu




tam bir şeyler yazacaktım
vazgeçtim
ve size bıraktım
bu koskoca boşluğu doldurmayı







































belki şimdi anlarsınız
ne demektir
bir şairin suskunluğu














Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir şairin suskunluğu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir şairin suskunluğu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Şairin Suskunluğu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
27.4.2013 23:56:34


Yapmayın hocam ....şair kaleme küsmez....:((( başkasına küsse bile sinirini ondan çıkarmaz ...

kalpgönülsevgi
kalpgönülsevgi, @kalpgonulsevgi
27.4.2013 23:54:12
Söz gümüş sükut altındır
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
27.4.2013 10:35:25
Peri dedikleri kız mı acaba ,
Bazen gelmez beri..
Tebrik ederim saygılarımla.
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
27.4.2013 01:05:57
SÖZ DEN ANLAMAYANA SUSMAK EN GÜZEL CEVAPTIR
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL