Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
rezzan27
rezzan27

AZ MI???

Yorum

AZ MI???

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

762

Okunma

AZ MI???


Şimdi,gecenin bir vakti,
Ne ay,ne de yıldızlar..
Hal,böyleyken böyle,işte.
….
Şimdi,gecenin köründe
Düşünüyorsam seni
Az mı,değmez mi?
RC

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Az mı??? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Az mı??? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AZ MI??? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Kalimera.
Kalimera., @kalimera-
21.4.2013 10:51:06
5 puan verdi


Kıymet bilmeyene değmez...



onukoglu
onukoglu, @onukoglu
21.4.2013 00:14:25
güzeldi kutlarım kalemini
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL