Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Kadersiz Aşık

Yorum

Kadersiz Aşık

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1158

Okunma

Kadersiz Aşık

Kadersiz Aşık

yıllardır bir sevdiğim vardı
gittide ellerin oldu
yine gurbet yolum
ağlayanım anam oldu

niye ettin sen bana düşmanlık
yıllar sonra duyacaksın pişmanlık
hak verecek bana tüm insanlık
görünme gözüme zalim sevgilim

unuttu seni kırık kalbim
berlin ellerinde perişan yarin
aşktan nefret ettirdin be yarim
bende herkes gibi bir kadersiz aşığım

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kadersiz aşık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kadersiz aşık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kadersiz Aşık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL