Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
itahtacioglu
itahtacioglu

AH NE GÜZEL OLURDU

Yorum

AH NE GÜZEL OLURDU

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

748

Okunma

AH NE GÜZEL OLURDU

AH NE GÜZEL OLURDU



Parkın orta yerinde bir bank bulup otursam,
Sonra vuslata dair renkli hayaller kursam
Özlemini çektiğim yâr yanıma sokulsa
Gül kokan saçlarını şöyle okşayıp dursam

Mâceram devam etse, kimse uyandırmasa,
Yaşadığım bu ânı kimse sonlandırmasa,
İnandırsam gönlümü, sonsuz aşkı yaşasa
Sevincimden şişenin gidip dibine vursam

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ah ne güzel olurdu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah ne güzel olurdu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AH NE GÜZEL OLURDU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL