Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Garip metini
Garip metini

Gönülden dökülenler

Yorum

Gönülden dökülenler

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

956

Okunma

Gönülden dökülenler

GÖNÜLDEN DÖKÜLENLER

Ey değerli dostlar! Kardeşler, canlar
Nefsi emmaremle iş benim derdim
Benim bu halimi arifler anlar…
Akılsız olan şu baş benim derdim

Gaflet perdesini atmalı gözden
Allah’a dönmeli sevenler özden
Amentüye tefsir olmayan sözden
Ve ilham almayan döş benim derdim

Garip Metini’yim doğru dediğim
Ben de bir insanım vardır gediğim
Tatlı nazarlarla gülümsediğim
Sözlerinin eri eş benim derdim

YAZAN:METİN DALKÜREK(GARİP METİNİ)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gönülden dökülenler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönülden dökülenler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönülden dökülenler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
6.4.2013 00:01:36
5 puan verdi
Saygıdeğer Metin üstadım yüreğinize sağlık
güzel bir şiir daim saygılarımla.....

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL