Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
hacı gürbüz
hacı gürbüz

SİDELYA ©

Yorum

SİDELYA ©

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

962

Okunma

SİDELYA ©



Habersiz hayalini sevmek mi daha acı verir insana
Haberin olarak anlatarak seni sevmek mi daha acı
Hep merak ederdim seni delicesine habersiz severken
Buglu hasret kokan ayrılık şarkıları dinliyorum şimdi

Bellettin sonunda kalpsiz

Sen hayalini aratır oldun konuşup seni tanıdıkca
Yoruldum sana olan masum tertemiz sevgimi anlatmaktan
Habersiz iken sen gönlümde kalbimde biricik sidelyamdı
Baktıkca kirpiklerin kalbime batar kanar bir yarasın şimdi

Hacı gürbüz
03 04 2013.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sidelya © Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sidelya © şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİDELYA © şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL