Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mazhar Alphan
Mazhar Alphan

tut ki

Yorum

tut ki

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1360

Okunma

tut ki




kozmik bende
aşk
ölüme çalım atar


tut ki

her şey gelip geçer
çırılçıplak gelip geçer
sen geçersin, ben

yansımanın gerçeğinde
içindeki yanılsama
erdemidir ölümlünün

tenle tinin aynasında
düşer içimizdeki ışık
evren denen karanlığa

sen geçersin ben
“ binip mumdan kayıklara*
tut ki alev denizinden

m.mazhar alphan

• Şeyh Galip

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tut ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tut ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tut ki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL