Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
mehmet sancak
mehmet sancak

NEYE YARAR YAZ'IM OLSA..!

Yorum

NEYE YARAR YAZ'IM OLSA..!

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

1344

Okunma

NEYE YARAR YAZ'IM OLSA..!

NEYE YARAR YAZ'IM OLSA..!

bir zamanlar gülüyordu..
ağıtlara dönüştü bak
güneşim doğmuyor artık;
bir türlü sökmüyor şafak.

neye yarar yaz’ım olsa..
içimdeki kış’ım varken,
yüreğimde intizarlar,
gözlerimde yaşım varken.

boyu uzun yanak pembe..
gün görmedi hiç ömründe,
hayat kısa çizgi,ince;
gideceğiz gün gelince.

neye yarar yaz’ım olsa..
içimdeki kış’ım varken,
yüreğimde intizarlar,
gözlerimde yaşım varken.

mehmet sancak
duyguların şairi boyabat.lı.
şair söz yazarı.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

3.0

50% (1)

Neye yarar yaz'ım olsa..! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neye yarar yaz'ım olsa..! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEYE YARAR YAZ'IM OLSA..! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
4.4.2013 11:58:16
candan tebrikkkkkkkkk
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL