Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
YARALI DİVANE
YARALI DİVANE
VİP ÜYE

İYİ DÜŞÜN İYİ DÜŞÜN

Yorum

İYİ DÜŞÜN İYİ DÜŞÜN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1384

Okunma

İYİ DÜŞÜN İYİ DÜŞÜN

İYİ DÜŞÜN İYİ DÜŞÜN

Gözyaşların selolmadan
Etrafını doldurmadan
Azrail seni bulmadan
İyi düşün iyidüşün

İnsansın insanca yaşa
Gel ömrün gitmesin boşa
Yarıın Hakkın huzuruna
Çıkacaksın iyidüşün

Gülen yüzlerin solacak
Günahların kucak kucak
Kim sana kefil olacak
İyi düşün iyi düşün

İyi düşün iyi düşün
Sonu yokki bu gidişin
En doğrusu seniniçin
Tövbe etmek iyi düşün

İnsan diye yaratılmış
Mahlükata lider kılmış
Akıl,Fikir,Beyin vermiş
Dön yanlıştan iyi düşün

İnsansın insanca yaşa
Gel ömrün gitmesin boşa
Yarın Hakkın huzuruna
Varacaksın iyi düşün

Sadettin KARALÖK
30 / 09 / 2006.
YARALI / DİVANE.
GSM: 0537 785 56 15

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İyi düşün iyi düşün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İyi düşün iyi düşün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İYİ DÜŞÜN İYİ DÜŞÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL