Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
berrin su siirleri
berrin su siirleri

EN GÜVENDİĞİM..

Yorum

EN GÜVENDİĞİM..

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

925

Okunma

EN GÜVENDİĞİM..

ÜRPERİYORUM GÖZLERİMİ SANA DİKTİĞİM DE ÜRPERİYORUM
ÖLÜYORDUM Kİ KULUNCA,AFFINA SIĞINDIM
BÜYÜKLÜĞÜNLE YİNE HAYALLERİMLE SEVİŞİR OLDUM
EN GÜVENDİĞİM...
OLSUN YERE BAKSIN ŞEHRİMİN YÜZÜ...
TEN TENE İHANET ETSİN GÜZ GÜNÜ...
YOLLARIMA MAYINLAR DÖŞESİN VEFASIZ HAYAT..
BEN BİR AN UNUTSAM BİLİRİMKİ SEN UNUTMAZSIN BENİ..
HİÇ BEKLEMEDİĞİM HALDE KARDELENLER BİTER YANIBAŞIMDA..
GÜVENDİĞİM DAHA KAR YAĞDIRMAYAN...
HAPİSHANEMİN DUVARINA PENCERELER AÇAN ..
EN GÜVENDİĞİM...
BİT GARİP YALNIZLIĞIM UÇAR GÖKLERE...
YEGANE DOST NEFESİNİ EKSİK ETMEYEN..
DUMANI TÜTMEYEN ATEŞİNE AŞIK YILDIZLAR...
SENDEN VAZGEÇMEYİ DÜŞÜNEBİLİRMİYİM..
HAŞA SENİ İNKAR EDEBİLİRMİYİM...
İHANET ZAVALLI BİR ŞEYDİR...
SADAKATİ RUHUNDAN ÇIKARANLAR ÇIRILÇIPLAKTIR...
SENİN RAHMETİNİ GİYİNEMEZLER..
EN GÜVENDİĞİM...

BERRİN KORKMAZ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
En güvendiğim.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En güvendiğim.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EN GÜVENDİĞİM.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
matrix
matrix, @matrix
7.4.2013 17:21:39
tek kelime ile dolu ve harika bir şiir" sadati ruhundan çıkaranlar çırılçıplaktır." şimdi bu şiirle giyinme zamanı. tebrik ederim çok çok beğendim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL