Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
muharremali
muharremali

BABAYANİ

Yorum

BABAYANİ

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1044

Okunma

BABAYANİ

Sevmek
Sade olmalı
Yalın çıplak
İddia yok
Varlıksız

Öpmek
Doyasıya
Koy vermeli
Ne varsa yük diye
Terk etmeli
Öpmeli
Sıkı sıkı
Sıcacık

Sarmalı
Erimeli beraber
Kaynamalı ruhlar
Kavuşmalı birbirine

Kavga
Kavga kadar olmalı
Eksiği fazlası haram

Muhabbet
Vakitli vakitsiz
İllâ sınırsız pazarlıksız
Mecâlsiz kalana kadar

Devrisi gün
Tazelenmeli ruh
Nûrla yıkanmalı yürek
Menzile durmalı

Sevginin peşinde
Serden geçmeli
Deli olmalı…


17,10 – 23 Ekim 2012
Neyzence


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Babayani Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Babayani şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BABAYANİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL