Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Şerif Erginbay
Şerif Erginbay

Söylenmeyen

Yorum

Söylenmeyen

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

723

Okunma

Söylenmeyen





Yaprak gizini fısıldadı binbir gece.

Nasıl bir bilmeceydi uykusuzluğum?

Kulaklarım uğultusuna eğilmişti sadece,

-kıpırtısız-


Hiçbir şeyin adı kalmamıştı:

uçuyordu boşluğumuzda ne varsa.

Yaprak beni yargıladı binbir gece.

Suyun kıyısına geldim duymamaya.

Adımın bir öyküye yetmediğini gördüm.

Badem ağacına giysisini asıp giderken

gördüm onu son kez, gizlice.



Şerif Erginbay

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söylenmeyen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söylenmeyen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Söylenmeyen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL