Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
züleyha34
züleyha34

Delik!!!

Yorum

Delik!!!

( 3 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

886

Okunma

Delik!!!

Delik!!!





KASIKLARINDAN ÇIKAN CENİNİ
HA ÇÖLE BIRAKMIŞSIN ..
HA BANA ..
BEN KISIRIM ADAM..
ŞİİRLER DOĞURUP..
AVUNMAYA ALIŞMIŞIM BEN..
O ELİNDE TUTUĞUN JETONU..
ATACAK BAŞKA DELİK BUL..
BENİMKİ SENİ BOZAR...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Delik!!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Delik!!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Delik!!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ko
kozdemir, @kozdemir
5.8.2013 20:01:16
JETON!!!! ANKESORLU TELEFONLAR VAR MI HALA..COK GELENEKCI BIR YAKLASIM OLMUS AMA MENTALITE YINE SIIR TADINDA
karbon
karbon, @karbon
9.4.2013 02:27:18
vuuuuuuuwwwwwww,,,,,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL