Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
zakir
zakir

Leyla’nın Dudak İzi

Yorum

Leyla’nın Dudak İzi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1734

Okunma

Leyla’nın Dudak İzi

Leyla’nın Dudak İzi

Sözlerin berraklığı yansır çay meclisinde.
Billur cümleler kurar dudağı çaya değen.
Leyla’nın hayali var çaydanlığın isinde.
Tevazu demlerinde demlik başını eğen.


Demlik bir rüya görür dudaklarda uyanır.
Cama yansır sureti emsalsiz gül misalin.
Berrak gamzeyi gören ay doğdu suya sanır.
Kapısını aralar çay dostları visalin.


Risaleler yazılır çaya naz ikliminde.
Kelimeler buğulu cümleler billur tenli.
Hazza uzanır yollar her dem çay mevsiminde.
Sükutun kollarında dizeler hep gizemli.


Ateşin türküsü mü renk ve ahenk güzeli?
Albeni sağanağı ısıtır içimizi.
Dokununca tutuşur cama hazalın eli.
Camda açılan güldür Leyla’nın dudak izi.
Ankara, 22.03.2013 İ.K

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Leyla’nın dudak izi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Leyla’nın dudak izi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Leyla’nın Dudak İzi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL