Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
nuhkenis
nuhkenis

içimde bitmeyen şiirler var

Yorum

içimde bitmeyen şiirler var

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

675

Okunma

içimde bitmeyen şiirler var

Her yağmur damlasında
Yaralanır bulutlar
Beni unuttuğun o şehirde
Sessiz bir çığlık yaşar


Dışarıda bir yerlerde
Uğuldayan rüzgar
Sen kesip atsan da sözlerimi
İçimde bitmeyen şiirler var


Sensizlik kıvama gelince
Gözlerimde hüzünler açsın
Bu kalbe beklemek düşer
Kaç mevsim geçerse geçsin


Her yağmur damlasında
Yaralanır bulutlar
Beni unuttuğun o şehirde
Sessiz bir çığlık yaşar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İçimde bitmeyen şiirler var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimde bitmeyen şiirler var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
içimde bitmeyen şiirler var şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
24.3.2013 19:37:10
yürek sesin daim olsun saygımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL