Ne Seni sevdiğimden emindim Nede sensiz olabildim Sığınıyorum sana nedensiz Sorsalar şimdi aşk mı diye Bocalarım kendimle Hala hasret kokar anılar Ve sana sitemle İki damla gözyaşı gizleyemem ben Çünki hala Seni seviyorum Nedensiz diyemediğim için
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ne Seni sevdiğimden emindim Nede sensiz olabildim Sığınıyorum sana nedensiz "Sorsalar şimdi aşk mı diye Bocalarım kendimle Hala hasret kokar anılar Ve sana sitemle İki damla gözyaşı gizleyemem ben Çünki hala Seni seviyorum Nedensiz diyemediğim için"
sustum ve mendil istiyorum.ben zaten hep sessiz ağlıyorum.Yüreğini selamlıyorum.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.