Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
GONULDES
GONULDES

OLMAK İSTERDİM

Yorum

OLMAK İSTERDİM

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1127

Okunma

OLMAK İSTERDİM

OLMAK İSTERDİM

Gökyüzünde kalbine kayan yıldızın;
Olmak isterdim...


Gözlerinde şirin bir tebessüm;
Olmak isterdim...


Yüreğinde sevdaların kalp atışı;
Olmak isterdim...


Baharda buram buram kokan çiçeğin;
Olmak isterdim...


Hazanda dizlerine dökülen yaprak;
Olmak isterdim...


Uykularında görmek istediğin rüyaların;
Olmak isterdim...


Yüce ALLAH’tan dilediğin duan;
Olmak isterdim...


Seccadene dökülen bir damla yaş;
Olmak isterdim...



Ateşli gönlümü serinleten kardelen misali;
Yüreğimde açmanı isterdim.



ŞİİR:GÖKHAN ER
" KÜTAHYA - 1999 "


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Olmak isterdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olmak isterdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OLMAK İSTERDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
babidim
babidim, @babidim
8.12.2007 12:25:55
Çok zarifti şiiriniz..Kutluyorum efendim+5

babidim tarafından 12/8/2007 12:26:18 PM zamanında düzenlenmiştir.

babidim tarafından 12/8/2007 12:27:23 PM zamanında düzenlenmiştir.
MENEKŞELER
MENEKŞELER, @menekseler
7.12.2007 18:55:03
İSTEKLER ÇOK GÜZEL HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL