Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Kırık Kalem Şairi
Kırık Kalem Şairi

Yine Gözlerim Karanlıkta Kaldı

Yorum

Yine Gözlerim Karanlıkta Kaldı

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1199

Okunma

Yine Gözlerim Karanlıkta Kaldı

Yine Gözlerim Karanlıkta Kaldı

Çözemedim hala şu kör olası hasret düğümünü
Korkuyorum, bu kuytu köşe başında
Karanlıkta kalmış yine gözlerim,
Efkâr dolu, sitem dolu avuçlarım
Cebimde biriktirdiğim tüm hayallerim

Fermuarını açmış gene ardına kadar acılar
ahh.. İle avazlı yor tüm hasret karlar
Sonu olmayan ayrılıklar

Şimdi dört duvar arasında
Sigara katranı sarmış çürük ceset parçam var,
Aynasız kalmış bütün büyük sevdamla
Gözlerim yine derince ve sonsuzca
Karanlıkta kaldı, karanlıkta…


Aziz Karataş(Kırık Kalem Şairi)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yine gözlerim karanlıkta kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine gözlerim karanlıkta kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yine Gözlerim Karanlıkta Kaldı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL