Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
sivaslıcengiz
sivaslıcengiz

Bıktım...

Yorum

Bıktım...

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

906

Okunma

Bıktım...

Bıktım...

Rabbim
Artık riyakar kullarından bıktım
Beni sana bıraktım

Yanacaksa eğer bu yüreğim
Birtek senin aşkının narına yansın

Gayrı şu densiz kullarına
Seviyorum demeye varmıyor bu dilim.

Sivaslı Cengiz
08, 3, 2013

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bıktım... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bıktım... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bıktım... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fikret DUMAN
Fikret DUMAN, @fikret-duman
8.3.2013 19:49:07
5 puan verdi
Güzel bir şiir. Hemşerim, yüreğine sağlık.Selam ve dua ile.
KÜÇÜK OZAN
KÜÇÜK OZAN, @kucukozan
8.3.2013 19:24:02
5 puan verdi
GÜZEL BİR YAKARI BİZİ YOKTAN VAR EDEN ALLAH'IMIZA ÜSTADIM. SAYGILARIMLA...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL