Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Yapma

Yorum

Yapma

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

709

Okunma

Yapma

Yapma

tutma ellerimden tutma
bakma gözlerime bakma
yakma sönmüş olan yüreğimi
beni tekrar mecnun yapma

ben sana vermedimmi kalbimi her şeyimi
terk etmedimmi senin için sevdiklerimi
sen kırdında gittin tüm ümitlerimi
yapma bana bir kötülük daha yapma

yapma cennetimden alıp
beni cehenneme atma
bir zamanlar sevdik sewvildik
o aşk hatrına saygısızlık " yapma "

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yapma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yapma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yapma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL