Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
zeki ersoy
zeki ersoy

ar

Yorum

ar

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

915

Okunma

ar









o
vurulurken zincire
kan kızıllığının
şafağını süzer
kurşun uca ulaşan
her kelime

geçmeyen
en küçük an bile
kendini zamanın
efendisi bilir


dışarda akşamdır
şehvetli makyajlara gebedir
benzeyen süslere tapınan şehir

sıkılır canı
kalabalık arası yalnızlıktan
sürülecek beyaz sayfa arar
kafiye denen kir


mahpus damı görmeden
hürriyet anlatma şiir







Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
5.3.2013 20:17:11
5 puan verdi
Tebrikler şairim güzel anlatım.
Saygılarımla.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL