İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Erhanyurt
Erhanyurt

Aydınlığa Çıkış

Yorum

Aydınlığa Çıkış

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1802

Okunma

Aydınlığa Çıkış

Aydınlığa Çıkış


Yokoluşu düşlemek neye yarar ki
Sıkış tepiş yürüyoruz yolumuzu.

Evrenin sonsuzluğunda görünen nedir?
Ulaştı mı hayallerinizin uç noktasına
Sizi korkutan seslerden
Ürkerek yokettiniz varlığı.

Kaybolacakmısınız sizde sonsuzluğun girdabında,
Oysa geleceğin parlak ışıkları
Aydınlatacak heryeri
Işığa boyanacak dünya

Sokakların kirliliği etkilemiyor hiç
Sevinç yumakları toplanıyor eteklerinde.

Henüz herşeyi kavramadan güzeldi dünya
Biliyorum ilk yanılgını,
Sevemedin bir türlü güzel biten sonları
Ulaşabilseydin aydınlığa,
Görebilmek sonsuz gökyüzünü
Varolmak nicedir evrende!.


Erhan YURTSEVER

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aydınlığa çıkış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aydınlığa çıkış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aydınlığa Çıkış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
4.3.2013 13:37:56
kalemine sağlık güzeldi eseriniz tebrikler selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL