Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kurumahmut
kurumahmut

BAHARA

Yorum

BAHARA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

813

Okunma

BAHARA


BAHARA

Bahara giriyorum seyredin beni dostlar.
Mandalin bahçeleri, Uykuda bütün kuşlar.
Yeni yaprak açıyor çeşit türlü ağaçlar.
Bembeyazdır açıyor Mandalin çiçekleri.

Onların kokusuna ben sarhoş oluyorum.
Aradığım kokuyu bahçede buluyorum.
Limonun kokusuna gerçek bayılıyorum.
Dışarıda sarhoş idim burda ayılıyorum.

Elli metre ilerde portakal bahçe leri.
Daha başka oluyor onların neşeleri.
Böyle kokulu dünya hayata hayat katar.
Böyle güzel dünyada insan ekmeksiz yatar.

08.07.2012.Suat

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bahara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAHARA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL