Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
sekerden düşler
sekerden düşler

BENİM HİÇ HAYELİM OLMADI ANNE...

Yorum

BENİM HİÇ HAYELİM OLMADI ANNE...

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1226

Okunma

BENİM HİÇ HAYELİM OLMADI ANNE...

BENİM HİÇ HAYELİM OLMADI ANNE...

Benim hiç hayalim olmadı anne
Ne seni rahat ettirdim,
Ne kendim ettim rahat…
Bir mutluluk fotoğrafı bile çektirmedi bu hayat
Kaybolmuş bir anahtar kadar
Sahipsizim anne
Ne omuzumda bir dost eli,
Ne saçımda bir şefkat...
AYSİMAY AYKUT

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Benim hiç hayelim olmadı anne... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benim hiç hayelim olmadı anne... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİM HİÇ HAYELİM OLMADI ANNE... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
tikenguli
tikenguli, @tikenguli
23.2.2013 21:48:53
Sana OL diyene sığın omuzunda ki yükün hafiflediğini hissedeceksin..her karanlık aydınlığa gebedir..Sevgilerimle
Burak Sert
Burak Sert, @buraksert
23.2.2013 13:17:04
5 puan verdi
Çok başarılı tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL